schaatsen blok witWelkom bij onze IJsclub

Of je nu 6, 16, 36 of 56 bent; bij de Limmer IJslub kan er geschaatst worden! Recreatief, maar ook op wedstrijdniveau. Ook kun je je inschrijven voor het marathonschaatsen. Voor ieder wat wils!  

Leren schaatsen is leuk en het plezier in schaatsen neemt alleen maar toe naarmate je de techniek beter beheerst. Daarom biedt de Limmer IJsclub gedurende het hele seizoen schaatslessen aan voor alle leeftijden op alle niveaus. Dus of je nu voor het eerst de ijzers onderbindt of van plan bent wedstrijden te gaan rijden, het lesprogramma biedt altijd een geschikte groep voor jou. Voor de jeugd geldt dat de groepen in eerste instantie worden samengesteld op basis van leeftijd en daarna op basis van niveau.

Kortom; of je nu ontspannen een prachtige schaatstocht op natuurijs wilt kunnen afleggen of graag een mooie bocht op IJsbaan De Meent wilt schaatsen, bij de Limmer IJsclub leer je met veel plezier schaatsen. Recreatief, maar ook op wedstrijdniveau. Voor ieder wat wils!

Op deze pagina hebben we alle informatie voor onze verschillende doelgroepen op een rijtje staan. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van onze vereniging? Meld je dan aan als lid. Je krijgt na je aanmelding bericht van onze webmaster en de ledenadministratie en wellicht verwelkomen we je dan binnenkort op het IJs of bij één van de andere activiteiten van onze club.

Jeugdschaatsen

Onze jeugdschaatsleden van de zaterdagochtend

Jeugdschaatsen

Elly met onze pupillen op de zaterdagochtend

Pupillen

Bart met de junioren en pupillen op de zaterdagochtend

Junioren

Dick rijdt mee met zijn toerrijders

Senioren

Wedstrijdschaatsen

Informatie over het langebaan wedstrijdschaatsen

Langebaan

Marathon

Informatie over het marathonschaatsen

Marathon

Uitstapjes

Uitstapjes met onze club

Uitstapjes

Schaatskamp

Schaatsen in de vakantie met de club

Schaatskamp

Natuurijs

Rijden op natuurijs, misschien wel het mooiste dat er is.

Natuurijs

Of je nu 6, 16, 36 of 56 bent; bij de Limmer IJslub kan er geschaatst worden! Recreatief, maar ook op wedstrijdniveau. Voor ieder wat wils!

Schaatsen

De sport die misschien wel het dichtst in de buurt komt van het schaatsen. Ook dat kan bij onze vereniging. Bereid je optimaal voor op het winterseizoen.

Skeeleren

Bij ons kan je op meerdere manieren werken aan je conditie. In de duinen of op het koekoeksveld in Limmen. Zowel in de zomer als de winter.

Conditie

Fietsen is voor leden, naast het schaatsen, de grootste hobby. Je kunt op vele manieren aansluiten bij de initiatieven op de fiets.

Fietsen

Vrienden van de Limmer IJsclub

GP Groot

GP Groot is de hoofdsponsor van onze club.

GP Groot

WDBTrading

WDBtrading is een all-round computerbedrijf n Heiloo. Verkoop, onderhoud en reparaties. PC en Multimedia.

WDBTrading

Brasserie in 't Groen

Landelijk gelegen tussen glooiende groene weiden aan de rand van Golfbaan Heiloo, ligt Brasserie in ’t Groen

Brasserie in 't Groen

Gerard Min Architectuur

Min architectuur is een architectenbureau gevestigd in het Noord-Hollandse dorp Limmen. De architect van het bureau is de heer Gerard Min

Gerard Min Architectuur

Victor advocaten

Victor Advocaten

Victor Advocaten