GP-Groot Classic.

De GP Groot Classic is een toertocht met voorrijders, over een afstand van ca 100 km , met een gemiddelde snelheid van ca 27 km/uur. Een leuke een ontspannen toertocht over rustige wegen. De tocht  is voor personeel van GP Groot en leden en donateurs van de Limmer Ijsclub. Halverwege de tocht is een koffie stop opgenomen waarbij de koffie en de  bijbehorende appelpunt worden aangeboden door GP Groot.

Flevonice

We gaan er regelmatig op uit met onze club

Katerloop

In de zomer organiseert de club de Katerloop

Katerloop

Arie Krom Bokaal

De enige echte natuurklassieker van de club

Arie Krom bokaal

GPGroot Classic

De GPGroot Classic is onze jaarlijkse toertocht op de fiets.

GPGroot Classic