ariekrombokaalArie Krom Bokaal

Toegegeven... we organiseren hem niet elk jaar maar als het natuurijs er is organiseert de club de Arie Krom Bokaal. Een wedstrijd op natuurijs van het Limmer Die. Het winnen van de Arie Krom Bokaal betekent dat je wordt opgenomen in een illuster rijtje van winnaars die de club al heeft gekend. Eigenlijk is dit de hoogst haalbare eer voor een schaatser van de Limmer IJsclub.

• 1.JPG
  • 2.JPG
  • 3.JPG
  • 4.JPG
  • 5.JPG
  • 6.JPG
  • 7.JPG
  • 8.JPG
  • 9.JPG

Flevonice

We gaan er regelmatig op uit met onze club

Katerloop

In de zomer organiseert de club de Katerloop

Katerloop

Arie Krom Bokaal

De enige echte natuurklassieker van de club

Arie Krom bokaal

GPGroot Classic

De GPGroot Classic is onze jaarlijkse toertocht op de fiets.

GPGroot Classic