Katerloop 2018

Zondag 9 september tijdens de Limmer Kermis is, in samenwerking met de Heeren van Limmen, de 38e Katerloop gelopen. IMG 3462 Miniatuur

Voor de jeugd moesten we dit jaar weer op zoek naar een nieuw parcours, waar we vorig jaar nog door de school konden rennen, was dat dit jaar niet mogelijk doordat het plein afgezet was. Het alternatief werd gevonden in "Pastoors Bossie" achter de kerk.
Dwars door de tuin en het bos achter de kerk om vervolgens via de ophaalbrug op de Meidoornlaan terecht te komen, daarna over het trottoir langs de Lage Weide weer terug naar de Dusseldorperweg en de Heeren van Limmen. De jeugd tot en met 8 jaar liep dit parcours van 750 meter 1 keer en de jeugd van 9 tot en met 12 jaar liep 2 rondes en legden 1,5 km af. Mooi was het om te zien hoe er om de medailles gestreden werd.

Na de prijsuitreikingen ging de Katerloop van start met een deelnemersveld van 82 lopers, 31 lopers deden de 5 km en de overige 51 liepen het parcours 2 maal en liepen 10 km. Zij liepen hetzelfde parcours als vorig jaar met de start en finish bij de Heeren Van Limmen. Er werd ongelofelijk hard gelopen en er zijn weer een paar parcoursrecords gesneuveld dit jaar:

  • Roos Tabak liep de 5 km in 21 min en 18 sec.
  • Max Rijs raffelde de 10 km af in 33 min en 8 sec.

Dit jaar werd een speciale prijs uitgereikt door de Heeren van Limmen aan de dame en heer die als snelste zowel de Kermisrun als de Katerloop volbrachten. Dit waren: Ingrid van der Werf en Tom Bakkum, zij mochten een mooie gerookte zalm in ontvangst nemen. Verder werd de 11-jarige Stef Groot in het zonnetje gezet nadat hij zijn vader op de 10 km verslagen had in een tijd van 51 min en 24 sec. Het weer was perfect voor de sporters en het publiek dat zowel langs het parcours als bij de Heeren van Limmen de lopers aanmoedigde. Al met al hebben we weer een geslaagde Katerloop achter de rug die zeker weer voor herhaling vatbaar is. De Limmer IJsclub bedankt alle sponsors en vrijwilligers die het mogelijk maken om deze kleine, maar gezellige loop te kunnen organiseren.

Foto's vind je HIER in ons fotoalbum

 

Alle volledige uitslagen kun je hier vinden:

Of je nu 6, 16, 36 of 56 bent; bij de Limmer IJslub kan er geschaatst worden! Recreatief, maar ook op wedstrijdniveau. Voor ieder wat wils!

Schaatsen

De sport die misschien wel het dichtst in de buurt komt van het schaatsen. Ook dat kan bij onze vereniging. Bereid je optimaal voor op het winterseizoen.

Skeeleren

Bij ons kan je op meerdere manieren werken aan je conditie. In de duinen of op het koekoeksveld in Limmen. Zowel in de zomer als de winter.

Conditie

Fietsen is voor leden, naast het schaatsen, de grootste hobby. Je kunt op vele manieren aansluiten bij de initiatieven op de fiets.

Fietsen

Laatste Nieuws

clubkampioenschap2019 Custom
februari 06, 2019

Dennis, Renske en Tamara Clubkampioen

in Nieuws
Op zaterdag 2 februari heeft de club haar jaarlijks clubkampioenschap verreden op IJsbaan de Meent in Alkmaar. Bij de pupillen werden drie afstanden gereden. De 100, 300 en 500 meter waarna het eindklassement is opgemaakt. Tamara Ditmars is de overal winnaar…
Flyer jeugdschaatsen 2019 Custom
december 15, 2018

Jeugdschaatsen in 2019?

in Nieuws
Aanhaken bij het tweede deel van het seizoen bij het jeugdschaatsen? We hebben weer plek voor nieuwe leden die zin hebben om samen met ons een hoop lol te maken op de IJsbaan en ondertussen ook nog goed te leren schaatsen. Als je het straks helemaal onder de…
startpistool
oktober 05, 2018

Wedstrijdschema 2018-2019

in Nieuws
Het wedstrijdschema voor het seizoen 2018-2019 is weer bekend gemaakt. In het wedstrijdschema zijn er voor onze rijders een aantal wedstrijden die van belang zijn om in de gaten te houden. De LUC clubwedstrijden. We strijden met alle leeftijdscategoriën van…
20180902 103148 resized 1 Mobile
okt 05, 2018 1289

Verslag GP Groot Classic 2018

GP Groot Classic 2 september 2018 Zondag 2 september is ook dit jaar weer de GP Groot…
IMG 3462 Miniatuur
sept 14, 2018 1731

Katerloop 2018

Katerloop 2018 Zondag 9 september tijdens de Limmer Kermis is, in samenwerking met de…
PR Laddercompetitie
Flevonice

We gaan er regelmatig op uit met onze club

Uitstapjes

Katerloop

In de zomer organiseert de club de Katerloop

Katerloop

Arie Krom Bokaal

De enige echte natuurklassieker van de club

Arie Krom bokaal

GPGroot Classic

De GPGroot Classic is onze jaarlijkse toertocht op de fiets.

GPGroot Classic

Vrienden van de Limmer IJsclub

GP Groot

GP Groot is de hoofdsponsor van onze club.

GP Groot

WDBTrading

WDBtrading is een all-round computerbedrijf n Heiloo. Verkoop, onderhoud en reparaties. PC en Multimedia.

WDBTrading

Brasserie in 't Groen

Landelijk gelegen tussen glooiende groene weiden aan de rand van Golfbaan Heiloo, ligt Brasserie in ’t Groen

Brasserie in 't Groen

Gerard Min Architectuur

Min architectuur is een architectenbureau gevestigd in het Noord-Hollandse dorp Limmen. De architect van het bureau is de heer Gerard Min

Gerard Min Architectuur

Victor advocaten

Victor Advocaten

Victor Advocaten