Incasso contributie en abonnement
Limmer IJsclub Limmer IJsclub
Schaatsvereniging voor Limmen en Omstreken

Beste ,

Komende week zullen (eindelijk) de contributie en abonnementen van de Limmer IJsclub over het afgelopen schaatsseizoen worden ge├»ncasseerd. Het heeft langer geduurd dan gedacht, omdat we eerst de compensatieregeling vanuit de Schaats Federatie Alkmaar hebben afgewacht en daarna problemen hadden met onze website en e-mail.

Wat gaan we incasseren? Voor alle seniorleden die gebruik maken van trainingen de halve contributie (40 euro). Dit betreft dus ook alle toerschaatsers. Voor jeugd, pupillen en junioren innen we dit jaar geen contributie. Daarnaast gaan we de abonnementen die via de Schaats Federatie Alkmaar zijn aangevraagd innen. 

De prijzen hiervan staan op onze website. Hierop is een compensatieregeling van toepassing. Deze is als volgt: Voor alle abonnementen op de maandag en donderdag avond per abonnement 21 euro voor pupillen en junioren en 26 euro voor senioren. Daarnaast is er per persoon (alleen voor abonnementhouders) een compensatie voor het niet doorgaan van wedstrijden. Voor pupillen 10 euro, voor junioren 12 euro en voor senioren 16 euro.  Voor het zaterdagochtend uur en voor het jeugdschaatsen is geen verdere compensatie, omdat deze uren wel konden doorgaan afgelopen winter. 

Met deze regeling is al het ijs dat niet gehuurd is vanwege Corona financieel volledig gecompenseerd door de Schaats Federatie Alkmaar (waar wij als ijsclub ook in vertegenwoordigd zijn). Er kunnen per persoon (afhankelijk van je leeftijdscategorie en je abonnementen) dus aangepaste prijzen worden ge├»ncasseerd. Dit heeft dan met bovenstaande compensatieregeling te maken. 

Het doel is om volgend seizoen de abonnementen en contributie aan het begin van het winterseizoen te incasseren. 

Alvast bedankt voor ieders medewerking en iedereen alvast een hele fijne zomer gewenst.

Jeroen van Vliet

Penningmeester Limmer IJsclub. 

 

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven bij de Limmer IJsclub. Indien je geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen kun je hieronder klikken op "uitschrijven bij de nieuwsbrief".

Uitschrijven bij de nieuwsbrief
facebook  youtube