Trainen in Coronatijd

Nu de trainingen in de coronatijd veel vervallen zien we elkaar veel minder op het ijs dan we zouden willen. Gelukkig komen er enkele extra mogelijkheden aan maar dan wel erg vroeg op de ochtend. Wij willen jullie wel graag die mogelijkheid bieden en wij zullen daar ook zijn. Dus… doe je mee met de vroeg vogels training?

1. Vrijdag 24 december van 07:30 – 09:00. Deze training is GRATIS voor PUPILLEN. Zij geven hun naam door bij de kassa van de Meent en kunnen dan gratis naar binnen. Ben je ouder dan pupil (dus junior/senior/master) dan mag je natuurlijk ook komen maar moet je wel zelf de toegang regelen. Deze training is op een publieksuur dus wellicht rijden er ook andere mensen op de baan

2. Op dinsdag 28 december en donderdag 6 januari is er ook een training om 07:30 tot 08:30 voor ALLE rijders die trainen op de Meent. Op deze beide dagen zijn de rijders van Limmen en enkele andere verenigingen uitgenodigd om te komen trainen. Dit uur is geen publieksuur en dus exclusief voor onze leden.

NB: Er liggen ook drie opties om in januari op de zondagmiddag wedstrijden te organiseren maar daar horen jullie later meer over.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *